(Nobelviertel) bei Warschau


Die Tradition verpflichtet … Das Projekt der denkmalgeschützten Villa begeistert durch die Schlichtheit, Funktionalität und klassischen Schönheit. Die Verbindung des natürlichen ausgebleichten Holzes ergibt eine universell wahrhafte Komposition.

Projekt dwubiegunowych schodów ze spocznikiem to kwintesencja angielskiego stylu.

Do delikatnie rzeźbionych tralek i słupów balustrady dobrano kasetonową boazerię ścienną.

Do prywatnych pokoi zaprojektowano jednoskrzydłowe klasyczne drzwi kasetonowe.

Szerokie, dwuskrzydłowe drzwi jadalni są prawie całe przeszklone, dzięki czemu światło słoneczne bez problemu dociera do pomieszczenia.

Proste tralki przy zakręcie schodów zostały zastąpione rzeźbionym słupem, po którym delikatnie spływa poręcz.

Dzięki prostemu, eleganckiemu stylowi klatka schodowa idealnie pasuje do charakteru rezydencji.

Dzięki prostemu, eleganckiemu stylowi klatka schodowa idealnie pasuje do charakteru rezydencji.

Bogato rzeźbiony kominek wyróżnia się na tle klasycznej stolarki schodów i drzwi.

Wszystkie elementy stolarki – drzwi, schody i kominek – tworzą spójną całość. To udane połączenie współczesności i tradycji.